Josep Adell
Tècnic de so

(Takemaker Postproduction)

Tortosa


Nascut a Tortosa el 1991. He estudiat un grau de so i producció musical a Barcelona, on actualment resideixo. El 2012 vaig entrar a treballar a Takemaker Postproduction on m'he especialitzat en doblatge de videojocs i he tingut l'oportunitat de treballar en projectes com "Zelda Breath of the Wild", "Elsword", "Sonic Lost World" i "WarioWare Gold" entre d'altres .

Encara que no sóc gamer, el 2014 cofundé EAAPP Entertainment per desenvolupar el videojoc de plataformes "Belly Run" ambientat a les Terres de l'Ebre i que vam llançar a l'octubre de 2018, arribant a superar a Candy Crush en el rànquing de jocs arcade de l'App Store .

Actualment EAAPP Entertainment ha adquirit part de l'empresa Let 's Vip juntament amb la qual estem desenvolupant "WIVIP", una aplicació per facilitar la reserva de taules VIP a locals d'oci nocturn.

Activitats
Belly Run: de les Terres de l'Ebre a la seva implementació mundial
Belly Run: de les Terres de l'Ebre a la seva implementació mundial
05/10/2019 17:00

Com un joc que converteix a Belly Run en el Mario Bros de les Terres de l’Ebre, és un joc que comença per posar en valor el patrimoni local i cultural, passant les seves aventures en poblacions del delta de l’Ebre i enfrontant-se a perills satiritzats als que s’enfronten la gent del territori.

llegir més