Maker

Advocat (Buera Bel Advocats)

Amposta


Sóc diplomat en relacions laborals, llicenciat en publicitat i relacions públiques, graduat en dret i vaig obtenir el màster en advocacia.

Actualment, em dedico a la professió d'advocat, i tot i això sempre he odiat estudiar, però m'encanta aprendre coses noves cada dia.

El món dels videojocs sempre ha format part dels meus hobbies i des de petit he jugat a ells. Porto un temps construint màquines arcade i és un plaer jugar a alguna cosa que has construït tu mateix i que ha estat un somni des de petit. De fet, una cosa que em fascina és buscar a youtube vídeos de com construir coses de tot tipus i després fer-les jo.

Sóc amant dels jocs arcade de tota la vida i crec que és un error pensar que la tecnologia d'avui en dia ens ha de fer oblidar el passat, al contrari, ha de oferir-nos una experiència de 360º i cal aprofitar-ho.

Activitats
Com construir una màquina Arcade
Com construir una màquina Arcade
05/10/2019 10:00

En aquest taller la idea és explicar als assistents com crear una màquina arcade des de zero. És a dir, ensenyar els passos a seguir des dels materials necessaris per a l'estructura, disseny i muntatge, passant pel maquinari, el programari i com configurar-ho tot de manera fàcil.

llegir més