Productor musical

CEO (John Knows)

Batea


Al juny de 2014, després de graduar-se, Jesús Pelendreu més conegut com a JOHN KNOWS es va mudar a Girona (Espanya) per a estudiar un Grau de Música i So amb la finalitat de perseguir el seu somni de convertir-se en un productor de música en el nivell més alt.

A principis de desembre de 2016, el DJ i productor nascut a BATEA (Tarragona) va llançar el seu remix de Running Over The World d'Abel Almena i Isaac Leon en CLIPPER'S SOUNDS, acumulant moltes reproduccions i suport  de deejays com LUKA CARO, ALBERT NEVE, ABEL ALMENA, etc.

Després d'aquest remix, al novembre de 2017, John Knows estrena el seu primer èxit "CITY LIMITS " en el segell DEEPHOUR MUSIC aconseguint el suport de deejays com a Don Diable, Treasure Fingers i EXODUS, va entrar en l'escena de la ràdio.

Va llançar el seu remix oficial al 2018 del tema Collide d'Abel Ramos & Albert NEVE en el seagull Blanco y negro Music, acumulant molts suports com el mateix ABEL RAMOS, JULIO NAVAS, ALEX DE L'AMO i ALBERT NEVE.

Ell està treballant dur per al seu lloc en la indústria de la música. confirmat llançaments d'èxits amb bons dj's de radio i bons artistes que signen en bones etiquetes com Clipper's
Sounds, Blanco i Negre, SONY MUSIC, WARNER.

Actualment té el seu propi estudi de producció a Batea (Tarragona) compagina el treball de la viticultura i la composició i producció de música per al seu projecte artistic i per a tercers.

Jesús Pelendreu ha treballat amb DJ’s Productors com ALBERT NEVE, JOSE AM, HEKTOR MASS, ABEL RAMOS entre molts altres més.

Per nombrar alguns vocalistes coneguts dins de la indústria musical com INMAGINE,
LEXTER, ESTELA MARTIN, YOUNG JOHNSON, DWIGHT STEVEN i LACHI

Els seus temes són reproduïts per emissores de ràdio com MAXIMA FM, FLAIX FM, HIT FM.

Finalista a millor DJ per sota de 21 anys dels MTV BREAKS AWARDS 2018 celebrat al novembre 2018 a BILBAO.

Per finalitzar ens agradaría destacar que va ser creador d'una de les bandes sonores de la campanya de màrqueting de reposicionament de la marca BE A LLORETENC de l'ajuntament de Lloret de Mar l'any 2018.

Activitats
Taller FX per a videojocs
Taller FX per a videojocs
05/10/2019 10:00

Si alguna vegada t’has preguntat com es fan els efectes especials de so per a un videojoc, aquest és el teu taller! T’ensenyarem a registrar digitalment alguns sons naturals mitjançant un micròfon per a després transformar-los i aconseguir un efecte especial.

En les transformacions s’aplicaran tècniques i efectes en el: timbre, el pitch, l’espectre, la durada, l’articulació i la cadència. La finalitat d’aquest taller de “FX per a videojocs”, serà aconseguir efectes especials de so com per exemple: un motor d’una nau espacial, el tret d’un raig làser, un salt d’una nau a l’hiperespai o l’explosió d’un planeta.

llegir més