Dissenyadora ux

Madrid


Dissenyadora UX i il·lustradora. Actualment és professora de desenvolupament de videojocs, disseny multimèdia i robòtica en un col·legi. Coordina els tallers de Girls Make Games a Espanya i col·labora activament en FemDevs.

Investiga la influència de les avantguardes artístiques del segle XX en els videojocs en la seva tesi doctoral per a ensenyar història de l'art a alumnes d'educació primària. Creadora de projectes pictòrics videolúdicos com "De la pantalla al lienzo: una mirada pictórica a los videojuegos", Pixel to life y Painting Japan Square.

Ha col·laborat en mitjans com Xenogames, Start, ZehnGames i Nivel Oculto.

Activitats
Retrogaming Ladies
Retrogaming Ladies
04/10/2019 - 04/01/2020

Amb l'objectiu de visualitzar l'impacte de les dones al món dels videojocs, podreu visitar aquesta exposició organitzada pel col·lectiu Gaming Ladies on us mostrarem autores molt importants vinculades a aquesta indústria.

Massa sovint el paper de les dones al món de la tecnologia queda exclòs, en aquesta ocasió farem un gir de 180º i us ensenyarem quines han estat les dones més importants i la relació que han tingut amb molts de videojocs populars.

llegir més