Emprenedor

CEO (Omnidrone)

Barcelona


Emprenedor amb més de 15 anys d’experiència en la gestió d’empreses de videojocs i desenvolupament de jocs.

La meva primera aventura, amb tan sols 25 anys, va ser la de cofundar Microjocs Mobile, on em vaig convertir amb CEO. La companyia desenvolupava jocs Java i, encara que durant el primer any no va ser rendible, el segon ja estava facturant més de dos milions d’euros, convertint-la en una de les companyies de jocs mòbils més importants d’Espanya, produint jocs per a Sony, EA, THQ…

Digital Chocolate la va adquirir l’any 2007. Allí vaig ocupar el càrrec de Vicepresident i Gerent General i vaig compartir aquesta experiència amb més de 60 professionals de la indústria del videojoc. Vam guanyar diversos premis i vam desenvolupar jocs exitosos com MMA Profighter, Millionaire City i Galaxy Life.

També he sigut president, durant 5 anys, de DEVICAT. Una associació sense fins lucratius fundada per les principals companyies de videojocs: Digital Legends, Social Point, Novarama, UbiSoft i Digital Chocolate. La meva missió principal era la de connectar els esforços dels governs locals a les necessitats reals de la indústria del videojoc.

Després d’això, l’any 2013, vaig cofundar Omnidrone junt amb veterans i antics empleats de Digital Chocolate. Des del 2018, Omnidrone és part de la família de Scopely, una de les companyies de jocs de més ràpid creixement en els darrers anys.

Més per venir… :)

Activitats
Errors d'emprenedoria a les startups de videojocs
Errors d'emprenedoria a les startups de videojocs
05/10/2019 18:30

Gerard Fernàndez, actual CEO de Omnidrone, ens explicarà la seva extensa història relacionada amb l'emprenedoria al mon dels videojocs.

Va fundar a Barcelona la primera empresa de tot l'estat espanyol, especialitzada amb el desenvolupament de videojocs para mòbils l'any 2001. 

Ens explicarà tota la seva extensa carrera, plena d'encerts i errors, i alguns consells alhora de crear una startup.

llegir més