Arqueòleg digital

Editor (American Numismatic Society)

New York


Andrew Reinhard estudia l'arqueologia dels videojocs. El 2014 va dirigir l'equip d'arqueòlegs que van excavar "l'enterrament d'Atari" a Nou Mèxic (EUA) on Atari havia deixat gairebé 1.000.000 de cartutxos de jocs. El seu primer llibre, "Archaeogaming: An Introduction to Archaeology in and of Video Games", va ser publicat el 2018 (Berghahn Books).

Està acabant el doctorat a la Universitat de York (Regne Unit) sobre com realitzar investigacions arqueològiques de programari i jocs. Els seus plans de futur inclouen entendre les coses digitals com a patrimoni construït per crear una arqueologia del segle XXI.

Quan no explora videojocs, enregistra música electrònica com a Cyphernaut. El seu primer disc, "Assemblage Theory", està disponible a iTunes, Apple Music, Spotify i Tidal.

Activitats
Exhumant Atari: arqueologia i el cementiri dels videojocs
Exhumant Atari: arqueologia i el cementiri dels videojocs
04/10/2019 20:15

Una llegenda urbana va declarar que l'any 1983, Atari va enterrar a milions de cartutxos de videojocs en un abocador del desert a Alamogordo, Nou Mèxic (EUA). Aquests jocs incloïen còpies de "E.T.: The Extra-Terrestrial", el pitjor videojoc de tots els temps.

31 anys després els arqueòlegs van tornar al desert per dur a terme la primera excavació de videojocs del món, veure si el rumor era cert, i quins altres secrets Atari va enterrar amb E.T.

llegir més