Activitats
Taller de 3DCoat
Taller de 3DCoat
05/10/2019 10:00

En aquest taller aprendrem a utilitzar l'eina de modelatge digital 3DCoat. El reconegut artista conceptual Paco Rocha ens ensenyarà a plasmar un nau espacial en forma de volum virtual renderitzat a partir d'un esbós inicial fet amb paper i llapis.

Finalment veurem com amb unes ulleres de realitat virtual Oculus, els artistes visuals poden augmentar la seva productivitat a l'hora de realitzar i desenvolupar entorns 3D complexos.

llegir més
Taller FX per a videojocs
Taller FX per a videojocs
05/10/2019 10:00

Si alguna vegada t’has preguntat com es fan els efectes especials de so per a un videojoc, aquest és el teu taller! T’ensenyarem a registrar digitalment alguns sons naturals mitjançant un micròfon per a després transformar-los i aconseguir un efecte especial.

En les transformacions s’aplicaran tècniques i efectes en el: timbre, el pitch, l’espectre, la durada, l’articulació i la cadència. La finalitat d’aquest taller de “FX per a videojocs”, serà aconseguir efectes especials de so com per exemple: un motor d’una nau espacial, el tret d’un raig làser, un salt d’una nau a l’hiperespai o l’explosió d’un planeta.

llegir més
Com construir una màquina Arcade
Com construir una màquina Arcade
05/10/2019 10:00

En aquest taller la idea és explicar als assistents com crear una màquina arcade des de zero. És a dir, ensenyar els passos a seguir des dels materials necessaris per a l'estructura, disseny i muntatge, passant pel maquinari, el programari i com configurar-ho tot de manera fàcil.

llegir més
Taller de programació amb Unity
Taller de programació amb Unity
05/10/2019 10:00

Unity és una reconeguda plataforma per al desenvolupament de videojocs. Vine a aquest taller i aprendràs els conceptes sobre com començar a desenvolupar videojocs profesionalment.

Amb Unity pots animar escenaris amb 3D i aplicar una lògica al comportament als objectes que apareixen en escena. Durant el taller Edgar i Janire ens ensenyaran algunes pincellades sobre com treballen ells al seu estudi Pentagonal Studios de Bilbao. 

llegir més
Game Jam
Game Jam
05/10/2019 16:00

Els videojocs es creen de manera participativa, és a dir, construint-los entre diferents persones. Aquestes hauran de tenir tota classe de coneixements i perfils: saber explicar històries, dibuixar, crear escenes en 3D, generar so i música, programar... No oblidem que també cal saber dissenyar experiències memorables, és a dir, conèixer "una mica" de Disseny de Jocs, que és psicologia.

Apunteu-vos a la Game Jam per a crear conjuntament conceptes de videojoc potents i en grup! No cal tenir coneixements previs, però si moltes ganes de participar-hi. Places il·limitades.

Els grups es formaran en el moment d’arribar a l’Auditori Municipal d’Amposta. Premi per a l’equip guanyador!

llegir més