Videojocs. Art i Cultura.

En aquesta exposició podrem gaudir de tres parts fonamentals en la història del videojoc. Podrem conèixer i veure les primeres videoconsoles domèstiques, des de la primera videoconsola que es va comercialitzar, la Magnavox Odyssey, el 1972 a Estats Units, o la primera consola Atari 2600 del 1976. També podrem veure l’icònic Commodore 64, l’evolució de les primeres consoles de SEGA, Nintendo, Playstation i XBox fins a versions més actuals. També podrem gaudir dels jocs arcade dels anys 80, recordant aquelles màquines recreatives.

Al mateix temps, podrem observar l’evolució dels jocs, dels primers jocs quan només eren simples punts de llum a una pantalla, fins els jocs actuals que intenten recrear la màxima realitat. I per suposat, analitzarem l’art que s’amaga darrera els videojocs. Podrem veure com s’uneixen l’art visual, la música i la programació amb l’objectiu de crear jocs para els usuaris. Veurem com en aquesta indústria la creativitat i el talent són primordials.

Tot això i més, ho podreu conèixer i recordar visitant una exposició que es mantindrà al Museu de les Terres de l’Ebre durant dos mesos i que s’inaugurarà coincidint amb la primera edició del VAG Experience.


idioma del ponent o de l'activitat traducció de l'activitat disponible
català
Museu de les Terres de l'Ebre

Museu de les Terres de l'Ebre

04/10/2019 - 04/01/2020