Exposicions

Eugenèsia
Eugenèsia
28/09/2019 - 13/10/2019

El desig de millora ve, als éssers vius, escrit al nostre codi intern amb l'objectiu d'aconseguir la supervivència. No estem pas en un videojoc, només tenim una vida i superar les capacitats de l'adversari que ens amenaça ha estat fins i tot un esgraó més amunt que l'amor.

Aquesta és la idea inicial, a partir de la qual, el Centre d'Art Lo Pati, ens convida a visitar una exposició on parlarà de les capacitats humanes amplificades amb l'objectiu de provocar a l'espectador dubtes ètics sobre un futur més pròxim que llunyà.

llegir més
Retrogaming Ladies
Retrogaming Ladies
04/10/2019 - 04/01/2020

Amb l'objectiu de visualitzar l'impacte de les dones al món dels videojocs, podreu visitar aquesta exposició organitzada pel col·lectiu Gaming Ladies on us mostrarem autores molt importants vinculades a aquesta indústria.

Massa sovint el paper de les dones al món de la tecnologia queda exclòs, en aquesta ocasió farem un gir de 180º i us ensenyarem quines han estat les dones més importants i la relació que han tingut amb molts de videojocs populars.

llegir més
Videojocs. Art i Cultura.
Videojocs. Art i Cultura.
04/10/2019 - 04/01/2020

Vols saber quina va ser la primera videoconsola domèstica que es va comercialitzar? Conèixes la història d’Atari? Com eren els primers videojocs? Sabies que el primer algorisme processat per una màquina va ser programat per una dona? Si vols gaudir de la cultura del videojoc i de la seva evolució, no et pots perdre aquesta exposició retrospectiva.

llegir més