Taller Girlsgonna

Taller Girlsgonna

18/11/2019

#girlsgonna és una iniciativa social que anima a les nenes a transformar el món a través de la ciència i tenen com objectiu principal disminuir la bretxa de gènere en el sector digital. La inclusió a través de l'educació és la proposta que us presentem en aquest taller que organitza el VAG juntament amb el Museu de les Terres de l’Ebre.


On i quan és el taller?

Al Museu de les Terres de l'Ebre 21 de desembre a les 11:00h.


És només per nenes? De quina edat?

No, també poden participar els nens. L’edat de les nenes i nens ha de ser de 8 a 11 anys i han de venir acompanyats de la seva mare, o del seu pare o d'un tutor legal.

 

Com em puc registrar? Quin preu tenen les entrades?

Les entrades son gratuïtes però les places són limitades. Cal que us registre previ d’assistència en aquest enllaç:

https://www.eventbrite.es/e/entradas-taller-de-programacio-girlsgonna-81982466765
 

Quina és la nostra missió?

Viatjarem a l'espai exterior! De la mà de la enginyera Margaret Hamilton, qui va desenvolupar el software de navegació per al Programa Espacial Apol·lo, aprendrem programació bàsica amb el software Scratch. Un cop assolits els coneixements necessaris serà l'hora d'enlairar el vostre coet!

Us proporcionarem tot el material que preciseu, com les plaques MakeyMakey i el commandaments perquè el vostre coet es posi en òrbita.

Preparats per fer el compte enrere? Deu, nou....


Què heu de portar?

Heu de dur un ordinador portàtil per poder instal·lar el programa Scratch totalment gratuït.

A tots els alumnes se’ls facilitarà una placa MakeyMakey on connectar al seu ordinador i podran controlar manualment el seu coet.

Nenes, nens la NASA us necessita!